Donderdag 8 april in Chateau Meiland: genieten van het winterweer

Donderdag 8 april in Chateau Meiland: genieten van het winterweer
Dikke laag sneeuw en ijs in Nederland

Kijktip :

De afgelopen dagen viel er opnieuw wat sneeuw in Nederland, maar zo veel als in februari was het bij lange na niet. Donderdagavond kunnen we in een nieuwe aflevering van Chateau Meiland genieten van de winterpret die de Meilandjes anderhalve maand geleden beleefden.

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Liefdesbrieven
Eerst is er echter ruimte voor wat nostalgische gevoelens bij de familie als blijkt dat Erica de liefdesbrieven van Martien nog altijd koestert. Samen lezen ze de romantische brieven terug en daarbij wordt zelfs een traantje weggepinkt. Vervolgens is het tijd voor de winterpret, want op het meertje om de hoek kan geschaatst worden! Voordat het zover is moeten ze eerst de schaatsen nog zien te vinden...

Lees verder onder de video's.

Erwtensoep
Eigenlijk vinden de Meilandjes het warm worden nog het leukste van de Nederlandse wintersport. De glühwein, poffertjes en erwtensoep zorgen voor dat typische oud-Hollandse gevoel. Martien vindt het daarna echter wel weer tijd voor de zomer, want hij voelt een enorme behoefte om lekker in de zon te bakken. Gelukkig kan hij tegenwoordig ook een gezond kleurtje krijgen door een spuitbus.

Wil je Chateau Meiland vooruitkijken? Dat kan bij NLZIET.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag 8 april in Chateau Meiland: genieten van het winterweer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier