Interieur-influencer Rachel van Sas begint eigen vakantiepark in Het Wylde Pad

Interieur-influencer Rachel van Sas begint eigen vakantiepark in Het Wylde Pad
Vanaf woensdag 28 april te zien op Net5

Nieuws :

Rachel van Sas is één van de populairste interieur-influencers van ons land dankzij haar lifestyle-platform 'De Huismuts', maar van een vakantiepark runnen heeft ze geen kaas gegeten. Toch gaat ze precies dat doen in het nieuwe programma Het Wylde Pad. Samen met man Willem en huisvriend Martijn Manschot (bekend van Gierige Gasten) gaat ze aan de slag op het gezamenlijk gekochte vakantiepark.

Het Wylde Pad gemist? Kijk vanaf 28 april elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Noordoost-Friesland
Rachel en Willem zijn een typisch hipsterstel van de YouTube- en Instagram-generatie, maar ondanks het succes met 'De Huismuts' blijven ze hongerig naar nieuwe uitdagingen. Het ondernemende stel besluit hun mooie huis in het vertrouwde Den Bosch een aantal dagen per week te verruilen voor een verouderd vakantiepark in Noordoost-Friesland. Ze hopen deze nu nog onaantrekkelijke plek van 15.000 vierkante meter, inclusief eigen meertje en met ruimte voor maar negentig bedden, om te toveren tot een bruisend vakantieoord.

Ambitieuze plannen
Vol enthousiasme beginnen ze aan de megaklus, maar al snel blijkt dat ze individueel én als team behoorlijk wat uitdagingen voor de kiezen krijgen. Want hoe krijg je buurtbewoners mee in het uitvoeren van je ambitieuze plannen? Hoe vind je de balans tussen budgetproof en interieurproof verbouwen? Hoe houd je het hoofd koel en je relatie en vriendschap warm terwijl je je geregeld afvraagt of jouw beoogde nieuwe leven uitpakt als gehoopt of eindigt in een nachtmerrie? En niet te vergeten: zitten ze in het nuchtere Friesland wel te wachten op deze enthousiaste types met de wildste plannen en geen enkele ervaring op het gebied van recreatie?

De nieuwe realityserie Het Wylde Pad is vanaf woensdag 28 april wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Het Wylde Pad terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Interieur-influencer Rachel van Sas begint eigen vakantiepark in Het Wylde Pad of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier