Ajax - AS Roma live op tv (Europa League)

Ajax - AS Roma live op tv (Europa League)
Amsterdammers hopen ook kwartfinale te overleven

Sport :

Het Europese voetbalseizoen vordert met rasse schreden en deze week beginnen de kwartfinales van de Europa League. Donderdag is de heenwedstrijd van Ajax - AS Roma om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en ESPN 2.

Lees hier op welk kanaal ESPN 2 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - AS Roma

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Achtste finales
Zowel Ajax als AS Roma overleefde de vorige ronde, de achtste finales, op relatief eenvoudige wijze. Ajax was twee keer te sterk voor het Zwitserse BSC Young Boys (3-0 thuis en 0-2 uit) en AS Roma wist het altijd lastige Shakhtar Donetsk tweemaal te verslaan. Na een 3-0 zege in Italië werd de uitwedstrijd in Oekraïne met 1-2 gewonnen.

Lees verder onder de video's.

Blessures
De heenwedstrijd van de kwartfinales wordt in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam gespeeld. Ajax moet het doen zonder Daley Blind, die tot het einde van het seizoen is uitgeschakeld met een blessure. Ook Roma mist zeker twee belangrijke spelers: Stephan El Shaarawy is geblesseerd en de Nederlandse rechtsback Rick Karsdorp zit nog een schorsing uit.

Ajax - AS Roma is op donderdag 8 april om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en ESPN 2. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 20.00 uur en de hoogtepunten en samenvatting zie je op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV