Live-uitzending Big Brother - de finale donderdag 8 april te zien op RTL 5

Live-uitzending Big Brother - de finale donderdag 8 april te zien op RTL 5
Wie wint de nieuwe editie van Big Brother?

Kijktip :

Het was groot nieuws toen RTL aankondigde dat Big Brother, de kijkcijferhit van weleer, een comeback op televisie zou maken. Het werd niet het succes waar op werd gehoopt, maar toch zullen er donderdag genoeg fans klaarzitten voor de finale.

Big Brother gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv.

Eindshow
Deze speciale eindshow is op donderdag 8 april live te zien op RTL 5 en wordt gepresenteerd door Geraldine Kemper en haar Vlaamse collega Peter Van de Veire. Sinds dinsdag 6 april zitten er nog slechts drie bewoners in het Big Brother-huis: de Nederlandse Jill en de Belgen Nick en Liese. Zij hebben het tot het laatst volgehouden.

Lees verder onder de video's.

Oorspronkelijke bewoner
Van het drietal is Liese de enige bewoner die alle honderd dagen in het huis heeft gezeten; als oorspronkelijke bewoner was ze er vanaf de eerste aflevering bij. Gaat zij er echter ook met de winst vandoor? Donderdag zullen we zien wie de opvolger wordt van Jeroen, de winnaar van de laatste Nederlandse Big Brother in 2006.

De finale van Big Brother is op donderdag 8 april om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Live-uitzending Big Brother - de finale donderdag 8 april te zien op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier