Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: ruzie tussen bejaarden

Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: ruzie tussen bejaarden
Hommeles in seniorenflat

Kijktip :

Donderdagavond (8 april) is er weer een nieuwe aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak te zien op SBS6. Deze week is het raak in de seniorenflat De Schulpen in Velsen. Mr. Visser en presentator Viktor Brand gaan langs om te kijken wat ze kunnen doen.

Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Twee kampen
Alle ellende begon bij een bestuurslid van de recreatiecommissie. Het bestuurslid werd uit de commissie gezet vanwege "diverse akkefietjes", maar sindsdien zijn er twee kampen ontstaan onder de senioren in de flat. Ze gunnen elkaar het licht in de ogen niet en dat zorgt voor een zeer onprettige sfeer. Van een rustige oude dag is geen sprake meer.

Lees verder onder de video's.

Gespuugd en gescholden
De wijze oude mensen bespugen elkaar en er wordt flink gescholden. Bovendien zijn er op mysterieuze wijze schilderijtjes verdwenen en is de kerstverlichting moedwillig gesaboteerd. Wat is er allemaal aan de hand in deze op het oog zo vredige seniorenflat? Hoog tijd dat mr. Visser poolshoogte gaat nemen en een einde maakt aan deze seniorentwist.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: ruzie tussen bejaarden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier