Mooie documentaire 42 Grams: An Evolution of a Chef donderdag te zien op NPO 3

Mooie documentaire 42 Grams: An Evolution of a Chef donderdag te zien op NPO 3
Van huiskamerrestaurant naar echt restaurant

Kijktip :

Op NPO 3 is donderdagavond (8 april) de prachtige culinaire documentaire 42 Grams: An Evolution of a Chef te zien. Centrale figuur in deze film is Jake Bickelhaupt, een chef-kok die bekendstaat om zijn lastige karakter. Hij besloot een huiskamerrestaurant te beginnen.

42 Grams gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Moeilijk
Hoewel de kwaliteiten van Jack Bickelhaupt buiten kijf staan, zorgt zijn moeilijke persoonlijkheid voor de nodige problemen. Jake werkte bij diverse bekende restaurants, maar doordat hij zo lastig is kwam hij thuis te zitten - een chef zonder restaurant. Met het huiskamerrestaurant dat hij opzette werd Jake een culinaire beroemdheid.

Michelinsterren
Het undergroundrestaurant dat Jake heeft opgericht groeit al snel uit tot een foodie-hotspot. En dus vindt Jake het weer tijd voor een echt restaurant met een uniek concept: in een huiselijke omgeving krijgen de gasten een exclusief diner. Samen met zijn vrouw richt hij 42 Grams op, waarmee het stel op jacht gaat naar Michelinsterren.

De documentaire 42 Grams: An Evolution of a Chef is op donderdag 8 april om 22.35 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de documentaire 42 Grams: An Evolution of a Chef terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mooie documentaire 42 Grams: An Evolution of a Chef donderdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier