Fan van Netflix-serie The Serpent? Kijk dan ook deze 3 series

Fan van Netflix-serie The Serpent? Kijk dan ook deze 3 series
Drie biografische misdaadseries die de moeite waard zijn

Kijktip :

Deze maand verscheen de gloednieuwe serie The Serpent op Netflix. De serie zit vol met spanning, drama en historische feiten. Ben je daar nu liefhebber van? Dan heeft Gids.tv een aantal tips voor je!

Lees ook: de top 10 beste misdaadfilms vol gangsters en maffia.

3. Pretend It's a City (2021)

Te streamen op: Netflix | IMDb ★ 8,2

Een bijzondere biografische serie van regisseur Martin Scorsese. Dwaal door de straten van New York City en de fascinerende geest van wrange schrijver, humorist en verteller Fran Lebowitz terwijl ze samen met Martin Scorsese zit. Lees hier waar je Pretent It's a City kunt kijken.

2. Luis Miguel: La Serie (2018-)

Te streamen op: Netflix | IMDb ★ 8,1

Deze bijzonder goede serie vertelt het levensverhaal van de populaire zanger Luis Miguel uit Mexico, die al meer dan vier decennia zijn Latijns-Amerikaanse publiek weet te bekoren. Goed nieuws: het tweede seizoen verschijnt op 19 april alweer! Lees hier waar je Luis Miguel: La Serie kunt kijken.

1. Narcos (2015-2017)

Te streamen op: Netflix | IMDB ★ 8,8

Uiteraard kunnen we op dit lijstje één van de eerste grote hits van Netflix niet vergeten. Narcos draait om de strijd tussen drugscriminelen en de politie. Een deel van de serie draait om de DEA-jacht op Pablo Escobar en zijn Medellínkartel van eind jaren 70 tot begin jaren 90 van de vorige eeuw. Lees hier waar je Narcos kunt kijken.

Bekijk hier alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Fan van Netflix-serie The Serpent? Kijk dan ook deze 3 series of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier