Romantische muziekfilm Begin Again zie je donderdag op Net5

Romantische muziekfilm Begin Again zie je donderdag op Net5
Ook te streamen via Pathé Thuis en Google Play

Kijktip :

Hoewel officieel niet aangekondigd als onderdeel van de Greatest Hits-muziekfilmmaand op Net5, past het prachtige en romantische Begin Again daar prima bij. Deze heerlijke film van topregisseur John Carney (Once, Sing Street) is donderdag te zien op de zender en je kunt Begin Again streamen via Pathé Thuis en Google Play.

Lees alles over The Greatest Hits-filmmaand van Net5 op Gids.tv.

Het verhaal
Gretta is een Britse singer-songwriter die het samen met haar vriend Dave probeert te maken in New York. Wanneer Dave kennismaakt met roem zwicht hij al snel voor alle verleidingen en hij laat de hopeloos verliefde Gretta alleen achter. Haar leven krijgt een positieve wending wanneer Dan, een ontslagen muziekproducent, haar op een avond hoort zingen en hij geïnspireerd raakt door haar talent. Samen besluiten ze om hun muzikale kennis te bundelen en op zoek te gaan naar nieuw geluk in New York City.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Weinig actrices kunnen zo ontwapenend spelen als Keira Knightley. Dat zagen we al in prachtige klassiekers als Pride & Prejudice (2005) en Atonement (2007), maar ook in films die zich afspelen in het heden slaagt ze hier glansrijk in - dat is wel duidelijk na het bekijk van Begin Again. Zelden was Knightley zo charmant, maar ze hoeft de film niet in haar eentje te dragen: de eigenlijk altijd goede Mark Ruffalo is minstens haar gelijke in het spelen van charmante personages. Regisseur John Carney maakt furore met zijn prachtige muziekfilms en Begin Again is daar één van de voorbeelden van.

Cast
Naast Keira Knightley (The Imitation Game) en Mark Ruffalo (Dark Waters) zijn ook Adam Levine (The Clapper), Catherine Keener (Get Out) en Hailee Steinfeld (Bumblebee) te zien in Begin Again. Deze film is geregisseerd door John Carney (Sing Street).

Begin Again (2013) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is op donderdag 8 april om 23.10 uur te zien op Net5. Genre: comedy, drama, romantiek. Speelduur: 104 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Romantische muziekfilm Begin Again zie je donderdag op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier