Woensdag in De Vooravond: Gert Verhulst over 25 jarig bestaan Studio 100

Woensdag in De Vooravond: Gert Verhulst over 25 jarig bestaan Studio 100
Dit zijn de gasten van woensdag 7 april

Kijktip :

In een zwaarbeveiligde bunker in Amsterdam-Osdorp werd vandaag, woensdag 7 april, voor de tweede keer het Marengo-proces tegen Ridouan Taghi inhoudelijk behandeld. Kroongetuige Nabil B. werd hierbij uitvoerig ondervraagd. Misdaadjournalist van Het Parool, Paul Vugts, was aanwezig en praat ons in De Vooravond bij. Bekijk hieronder wie vanavond nog meer te gast zijn.

De gasten in De Vooravond - woensdag 7 april

  • Precies 10 jaar geleden werd het mogelijk voor Nederlandse vrouwen om eicellen in te vriezen. Steeds meer vrouwen laten dit doen, om zo de vruchtbare periode tot het vijftigste levensjaar op te rekken. Hoewel de animo voor invriezen groeit, wordt er maar weinig openlijk over gesproken of voorlichting over gegeven.Marieke Schellart was de eerste Nederlandse vrouw die haar eitjes liet invriezen. Vanavond schuift ze samen met Carolien Borgers, die vier jaar geleden eicellen liet invriezen, en met Mariëtte Goddijn, hoogleraar gynaecologie en hoofd van het Centrum voor Voortplantingsgeneeskunde in het Amsterdam UMC, aan bij ons.  

  • Het is feest, want Studio 100 bestaat maar liefst 25 jaar! Maar wat zijn de geheimen achter Mega Mindy, Kabouter Plop en Piet Piraat? Samen met de oprichter en geestelijk vader van Studio 100, Gert Verhulst, zitten de acteurs aan tafel. Bij een jubileum hoort natuurlijk muziek! En dan kan K3 natuurlijk niet ontbreken. Ze brengen een kleine muzikale ode ten gehore.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in De Vooravond: Gert Verhulst over 25 jarig bestaan Studio 100 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV