Woensdag bij Beau: Diederik Gommers over open terrassen

Woensdag bij Beau: Diederik Gommers over open terrassen
De gasten van woensdag 7 april

Kijktip :

Vandaag werd bekend gemaakt dat het kabinet nadenkt over versoepelingen aan het einde van deze maand. Diederik Gommers praat ons bij. Wie zitten er vanavond nog meer aan tafel?

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Beau van woensdag 7 april

  • Annegriet Wietsma maakte een podcast getiteld 'De Deventer Mediazaak’. Door deze podcast komt het mediagedrag in de Deventer Moordzaak in een heel ander daglicht te staan.Jan Vlug, advocaat van De Klusjesman en Peter R. De Vries schuiven ook aan bij dit onderwerp.
  • Een paar jaar geleden had niemand er nog van gehoord, maar inmiddels is padel de snelst groeiende sport ter wereld. Vanavond vertellen fanatieke beoefenaars Ronald de Boer en John van Lottum waarom padel zo populair is.
  • De terrassen gaan open! Tenminste… als het aantal besmettingen niet te hard stijgt. Vanavond praat IC-baas Diederik Gommers ons bij aan tafel.
  • Tijdens de tweede dag van de inhoudelijke behandeling van het liquidatieproces Marengo liepen de spanningen in de rechtszaal opnieuw hoog op. Peter R. de Vries vertelt hier ook over.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag bij Beau: Diederik Gommers over open terrassen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV