Vanavond op tv: Ajax - AS Roma (Europa League), finale Big Brother en meer

Vanavond op tv: Ajax - AS Roma (Europa League), finale Big Brother en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 8 april

Kijktip :

De Europese campagne van Ajax gaat vanavond verder met de kwartfinale van de Europa League tegen AS Roma. Verder onder meer de finale van Big Brother. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 8 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Chateau Meiland: winterse gezelligheid

SBS 6
20:30 uur

De familie Meiland geniet in deze aflevering van Chateau Meiland van het winterweer en pinkt een traantje weg bij oude liefdesbrieven. Er kan ouderwets worden geschaatst op het meertje om de hoek - tenminste: als ze de schaatsen kunnen vinden. Eigenlijk is weer warm worden nog het leukste van de Nederlandse wintersport. De poffertjes, glühwein en erwtensoep maken het oud-Hollandse gevoel compleet.


Tv-première: Bohemian Rhapsody

NET 5
20:30 uur

Vanavind is de tv-première van Bohemian Rhapsody te zien op Net5. De film vertelt het verhaal van de band Queen, hun muziek en hun buitengewone zanger Freddie Mercury, die een van de meeste geliefde entertainers ooit werd. De film volgt de snelle opkomst van de band door middel van hun iconische liedjes en revolutionaire sound. Ze bereiken een ongeëvenaard succes, maar Freddie, omringd door slechte invloeden, duwt Queen aan de kant voor zijn solocarrière. Freddie lijdt veel zonder Queen, maar slaagt erin om zich net op tijd met zijn bandleden te herenigen voor Live Aid.


Onze boerderij in Europa: Jos in Duitsland

NPO 1
20:35 uur

Yvon Jaspers reist in deze aflevering van Onze boerderij in Europa met boer Jos en Dycke naar Duitsland. 25 jaar geleden droomde Jos van een carrière in Oost-Duitsland. Hij koos er toen voor om het niet te doen. Nu leggen Jos en Dycke hun oor te luisteren bij de drie broers De Vries die de stap wél hebben gezet. Ze runnen alle drie een indrukwekkend groot bedrijf met schapen, geiten en koeien. Ze spelen zelfs een rol in de Duitse landelijke politiek.


Live: Ajax - AS Roma

RTL 7
20:55 uur

Vanaf 20:00 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Ajax - AS Roma in de kwartfinale van de Europa League. De heenwedstrijd van het knock-outduel is in Amsterdam. Ajax schakelde in de vorige ronde vrij eenvoudig het Zwitserse Young Boys uit (3-0 thuis en 2-0 uit). AS Roma was te sterk voor Sjachtar Donetsk uit Oekraïne. Na 3-0 in Italië werd de uitwedstrijd met 2-1 gewonnen.


Live: Big Brother - de finale

RTL 5
21:30 uur

Na honderd dagen komt Big Brother ten einde met de grote finale, waarin de winnaar bekend wordt. Geraldine Kemper en Peter Van de Veire presenteren de eindshow. Na afgelopen dinsdag zijn er nog drie bewoners in het Big Brother-huis: de Nederlandse Jill en de Belgen Nick en Liese. Liese is de enige oorspronkelijke bewoner uit de eerste aflevering die er van begin tot eind in gebleven is.


Mr. Frank Visser doet uitspraak: seniorentwist

SBS 6
21:30 uur

Mr. Frank Visser reist deze week af naar Velsen waar het hommeles is in seniorenflat De Schulpen. Samen met presentator Viktor Brand zoekt hij uit wat er aan de hand is en hoe dat opgelost kan worden. Sinds een bestuurslid uit de recreatiecommissie is gezet vanwege 'diverse akkefietjes', zijn er twee kampen ontstaan die elkaar het licht in de ogen niet gunnen. Van een rustige oude dag is geen sprake meer, want er wordt door de bewoners gespuugd en gescholden.


Docu: 42 Grams: An Evolution of a Chef

NPO 3
22:40 uur

Na in de meest bekendste restaurants gewerkt te hebben zit chef Jake Bickelhaupt door zijn lastige persoonlijkheid thuis. Een chef zonder restaurant. In de documentaire 42 Grams: An Evolution of a Chef zien we hoe hij besluit een undergroundrestaurant te beginnen, dat al snel een foodie-hotspot wordt. Tijd voor een echt restaurant met een uniek concept. In een huiselijke omgeving krijgen de gasten een exclusief diner.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Ajax - AS Roma (Europa League), finale Big Brother en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV