Driedelige serie Mag ik je tieten zien? vanaf vrijdag te zien op NPO 3

Driedelige serie Mag ik je tieten zien? vanaf vrijdag te zien op NPO 3
Afleveringen over sexting, shaming en sextortion

Kijktip :

Vanaf vrijdag 9 april is de driedelige serie Mag ik je tieten zien? weer te zien op NPO 3. Het programma is al eerder uitgezonden bij de publieke omroep en wordt vanaf vrijdag herhaald. In drie afleveringen duikt Tatum Dagelet in de gevaren van pikante selfies.

Mag ik je tieten zien? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Moeder
Tieners van tegenwoordig lijken bijna vergroeid te zijn met hun smartphone, maar die brengt ook gevaren met zich mee. Het versturen van pikante foto's wordt steeds gewoner. Dagelet wil laten zien wat er kan gebeuren als je dat doet; ze is zelf moeder van een tienerdochter en onderzoekt het ongewild verspreiden van naaktbeelden.

Thema's
Het onderwerp is te koppelen aan drie fenomenen, die ook de thema's zijn van de drie afleveringen: sexting, shaming en sextortion. Slachtoffers, daders en wetenschappers komen aan het woord. Zij vertellen over de vaak verstrekkende gevolgen. Is het mogelijk om de naaktbeelden ooit te laten verdwijnen of zullen deze je de rest van je leven achtervolgen?

De driedelige serie Mag ik je tieten zien? is vanaf vrijdag 9 april wekelijks rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Mag ik je tieten zien? terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Driedelige serie Mag ik je tieten zien? vanaf vrijdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier