Big Brother Australia vanaf vrijdag 9 april te zien op RTL 5

Big Brother Australia vanaf vrijdag 9 april te zien op RTL 5
Buitenlandse versie van Nederlands programma

Kijktip :

Een dag na de finale van de Nederlands-Belgische Big Brother is op RTL 5 de Australische versie van het programma te zien. Het is één van de vele buitenlandse versies van het van origine Nederlandse realityprogramma, bedacht door John de Mol.

Big Brother Australia gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Succes
In 1999 sloeg de originele Big Brother in als een bom: volledig onbekende mensen die opgesloten werden in een huis, daar zou toch niemand naar kijken? Niets bleek minder waar. Het programma was een gigantisch succes en al snel was het in tientallen landen te zien. Miljoenen mensen zaten aan de buis gekluisterd om te zien hoe de deelnemers 24/7 door camera's werden gevolgd.

250.000 dollar
Het Australische seizoen van Big Brother was daar afgelopen zomer al te zien. Een groep wildvreemden verblijft honderd dagen in het Big Brother-huis, volledig afgesloten van de buitenwereld. De deelnemers strijden in diverse opdrachten tegen elkaar om zo lang mogelijk in het huis te blijven. De uiteindelijke winnaar verdient maar liefst 250.000 Australische dollars.

Big Brother Australia is vanaf vrijdag 9 april elke werkdag om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Big Brother Australia terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Big Brother Australia vanaf vrijdag 9 april te zien op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier