Theaterfilm Alles in de hens zie je vrijdag 9 april op NPO 3

Theaterfilm Alles in de hens zie je vrijdag 9 april op NPO 3
Voorstelling met hoofdrol van Marcel Hensema

Kijktip :

Voor de derde week op rij is er op NPO 3 een theatervoorstelling te zien op vrijdagavond. Deze keer is het de beurt aan de show Alles in de hens. Dit keer is het een verfilming van de gelijknamige theatershow.

Alles in de hens gemist? Kijk de hele theaterfilm terug via Gids.tv.

Marcel Hensema
De hoofdrol in dit stuk wordt gespeeld door Marcel Hensema. Hij is een bijna-vijftiger die gaat wandelen om even te ontsnappen aan de drukte, zijn werk en het gepieker van alledag. Al snel ontdekt hij dat je wel weg kunt lopen voor je problemen, maar niet voor jezelf. Dat zorgt voor een warme, grappige en herkenbare theatrale one-man-film.

Humor en ontroering
In Alles in de hens gaat Hensema het gesprek aan met zichzelf op een moment dat hij de weg even kwijt is. Met humor én ontroering zoekt hij naar de zin van het leven. Hensema plaatst een spotlight op de hele normale, dagelijkse dingen, om deze op te tillen uit de realiteit. Het levert grappige en herkenbare situaties op voor de kijker.

De theaterfilm Alles in de hens is op vrijdag 9 april om 23.05 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de theaterfilm Alles in de hens terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Theaterfilm Alles in de hens zie je vrijdag 9 april op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV