Halve finale We Want More zaterdag 10 april te zien op SBS6

Halve finale We Want More zaterdag 10 april te zien op SBS6
Welke deelnemers mogen door naar de finale?

Kijktip :

Het tweede seizoen van de zangwedstrijd We Want More nadert zijn climax. Zaterdag (10 april) kunnen we op SBS6 genieten van de halve finale. Welke deelnemers weten een felbegeerd plekje in de finale te bemachtigen?

We Want More gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Alle genres
Britt Dekker en Wendy van Dijk ontvangen de kandidaten in de studio, waar ze zich klaarmaken voor hun halve finale-optreden. De deelnemers zijn actief in de meest uiteenlopende genres: van opera tot soul en van rock tot Nederlandstalig. Ook zien we variatie in leeftijden en samenstellingen - solisten, duo's en bandjes.

Lees verder onder de video's.

Thuisjury
Samen met de honderdkoppige thuisjury bepalen juryleden Ali B, Davina Michelle, André Hazes, Trijntje Oosterhuis en Henk Poort wie plaats mag namen in één van de hotseats. De cijfers kunnen nog tot de laatste noot veranderd worden. De deelnemers die zich plaatsen voor de grote finale zijn een stap dichter bij de hoofdprijs van 100.000 euro. Volgende week is de tweede halve finale.

We Want More is elke zaterdag rond 20.15 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van We Want More terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Halve finale We Want More zaterdag 10 april te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier