Nieuw programma TIK M AAN! vanaf zaterdag 10 april te zien op NPO 1

Nieuw programma TIK M AAN! vanaf zaterdag 10 april te zien op NPO 1
Creatievelingen bouwen kettingreacties

Kijktip :

Vanaf zaterdag 10 april is het nieuwe programma TIK M AAN! te zien op NPO 1. Dit programma speelt in op de vele viral video's met complexe kettingreacties. In TIK M AAN! gaan koppels van creatievelingen de strijd aan om de mooiste en meest complexe 'banen' te bouwen met alledaagse voorwerpen.

TIK M AAN! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Moeilijker
In de eerste aflevering strijden dertien duo's om een plekje bij de uiteindelijke zeven. Die koppels krijgen de komende weken steeds moeilijker wordende opdrachten voor de kiezen. De jury bestaat uit Joseph Herscher, de bekendste kettingreactiebouwer ter wereld, en natuurkundige/wetenschapsjournalist Anna Gimbrère. Zij maken een definitieve keuze uit de talrijke aanmeldingen.

Nieuw thema
Elke week creëren de koppels aan de hand van een nieuw thema een kettingreactie. Er wordt dagenlang gewerkt aan elk project. Dat gebeurt onder flinke hoogspanning, want de kandidaten moeten hun zenuwen in bedwang houden om de ultieme kettingreactie te bouwen. En uiteindelijk moet hij natuurlijk ook werken. Emma Wortelboer volgt de kandidaten tijdens het proces en Frank Evenblij leidt de competitie in de arena.

Het nieuwe programma TIK M AAN! is vanaf zaterdag 10 april wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van TIK M AAN! terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma TIK M AAN! vanaf zaterdag 10 april te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier