Zaterdag 10 april in Sterren op het doek: Dieuwertje Blok

Zaterdag 10 april in Sterren op het doek: Dieuwertje Blok
Presentatrice van het Sinterklaasjournaal

Kijktip :

Ook op zaterdag 10 april is er weer een aflevering van Sterren op het doek te zien op NPO 2. Deze week is het de eer aan Dieuwertje Blok om geportretteerd te worden door drie kunstenaars. Ondertussen gaat ze in gesprek met Özcan Akyol.

Sterren op het doek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Sinterklaasjournaal
We kennen Blok tegenwoordig vooral van het Sinterklaasjournaal, maar de presentatrice heeft al een lange tv-carrière achter de rug. In het Lloyd Hotel in Amsterdam vertelt ze in het gesprek met Akyol echter ook over haar privéleven. Zo gaat het onder meer over de moeder van Blok, een vrouw van joodse afkomst die zichzelf altijd zag als "meer dan dat".

Lees verder onder de video's.

Kiezen
Ook vertelt Blok openhartig over de lichtheid van haar moeder, en de manier waarop dit haar eigen leven heeft beïnvloed. Ondertussen krijgen drie getalenteerde kunstenaars de taak om de essentie van Blok te vangen in een portret. Aan het eind van de aflevering mag Blok één schilderij kiezen om mee naar te huis te nemen; de andere twee worden geveild.

Sterren op het doek is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag 10 april in Sterren op het doek: Dieuwertje Blok of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier