Spannende Deense misdaadserie DNA gaat zaterdag 10 april van start op NPO 3

Spannende Deense misdaadserie DNA gaat zaterdag 10 april van start op NPO 3
Wekelijks te zien met dubbele afleveringen

Kijktip :

Vanaf zaterdag 10 april zendt NPO 3 de Deense misdaadserie DNA uit. Elke week is deze spannende serie over rechercheur Rolf Larsen met dubbele afleveringen te zien bij de publieke omroep.

DNA gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Gelukkig bestaan
Aan het begin van DNA lijkt rechercheur Larsen een idyllisch leven te leiden. Hij heeft een gelukkig bestaan met zijn vrouw en hun paar maanden oude dochtertje Andrea, maar daar komt al snel verandering in als Rolf een pittige zaak voor de kiezen krijgt. Die dwingt hem naar het buitenland te gaan.

Verdwenen
Rolf gaat met de veerboot naar Polen en besluit dochtertje Andrea mee te nemen. Als hij haar heel even alleen laat en vervolgens terugkomt, ontdekt Rolf dat zijn dochter is verdwenen. Met het verstrijken van de jaren wordt de kans haar terug te vinden kleiner en kleiner, maar vijf jaar later kan hij er alsnog achter komen wat er met zijn dochter is gebeurd.

De misdaadserie DNA is vanaf zaterdag 10 april wekelijks om 20.30 uur met dubbele afleveringen te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van DNA terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spannende Deense misdaadserie DNA gaat zaterdag 10 april van start op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier