Donderdag in De Vooravond: Lisa Wiersma over nieuw seizoen Het geheim van de Meester

Donderdag in De Vooravond: Lisa Wiersma over nieuw seizoen Het geheim van de Meester
Dit zijn de gasten van donderdag 8 april

Kijktip :

Het pronkstuk van het Rijksmuseum: De Nachtwacht. Geroemd om het unieke lichtgebruik en de dynamiek in de groep schutters. In het nieuwe seizoen van tv-programma Het geheim van de Meester zal kunsthistorica en kunstenaar Lisa Wiersma proberen Rembrandts grootste en beroemdste werk na te maken. Zij neemt plaats aan tafel met Rijksmuseumdirecteur Taco Dibbits. Bekijk hieronder wie vanavond nog meer te gast zijn.

De gasten in De Vooravond - donderdag 8 april

  • Groot nieuws in de wereld van de wetenschap: bij wetenschappelijk deeltjesonderzoek in Chicago is hoogstwaarschijnlijk een nieuwe natuurkracht ontdekt: ‘The Fifth Force’. Deze ontdekking kan het begrip van de wereld om ons heen op de kop zetten. Wetenschapsjournalist Anna Gimbrère en deeltjesonderzoeker Rasa Muller praten ons bij in De Vooravond.

  • Een nieuw seizoen van ‘Daders’, de podcast waarin Cas de Jong in gesprek gaat met moordenaars, terroristen en zware criminelen. Zij geven een openhartig inkijkje in hun leven en vertellen hoe zij tot hun vaak gruwelijke daden kwamen. De Jong schuift aan met Nina, ooit topvrouw in een enorm drugsimperium met miljoenenomzet. Zij zat meer dan tien jaar in de cel.

  • Op ons podium: Sef. Hij maakte een fantastische live-opname in Paradiso. Mét bigband! Vanavond geeft hij bij ons een voorproefje.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in De Vooravond: Lisa Wiersma over nieuw seizoen Het geheim van de Meester of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier