Donderdag in Beau: vaccineren in Nederland gaat traag, hoe is dat in andere landen?

Donderdag in Beau: vaccineren in Nederland gaat traag, hoe is dat in andere landen?
De gasten van donderdag 8 april

Kijktip :

We zouden een mooie zomer krijgen dit jaar met behulp van de vaccinaties. Toch gaat het vaccineren niet helemaal zoals gehoopt werd. In Nederland zijn we traag met prikken. Suse van Kleef, Tom van ’t Einde en Stefan de Vries laten weten hoe dit in andere landen verloopt.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Beau van donderdag 8 april

  • Gordon zit dit jaar alweer 30 jaar in het vak! Hij brak in 1991 door met 'Kon ik maar even bij je zijn'. Vele hits, gouden platen én relletjes verder heeft hij nu een nieuwe single: Terug op Vasteland, geschreven door
    Tabitha. Vanavond zingt hij dat live bij Beau.
  • Wie zijn de mensen achter complottheorieën? Hierover gaat de nieuwe serie van Filemon Wesselink, ‘Filemon en de Complotten’. Vanavond schuift hij aan samen met Kamiel. Hij gelooft dat wij afstammen van buitenaardse reuzen.
  • Veel commotie omtrent het AstraZeneca vaccin. De Gezondheidsraad adviseert om alle 60-minners niet meer te vaccineren met AstraZeneca. Voorzitter College ter beoordeling van Geneesmiddelen Ton de Boer praat ons vanavond bij.
  • Het vaccinatietempo in Nederland ligt laag. Voormalig correspondent Groot-Brittannië, Suse van Kleef, voormalig correspondent Frankrijk Stefan de Vries en Amerika-verslaggever Tom van ’t Einde vertellen ons over hoe het vaccineren er in andere landen aan toe gaat.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Beau: vaccineren in Nederland gaat traag, hoe is dat in andere landen? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV