Vanavond op tv: Spanje - Nederland (voetbalvrouwen), start Big Brother Australia

Vanavond op tv: Spanje - Nederland (voetbalvrouwen), start Big Brother Australia
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 9 april

Kijktip :

Vanavond zendt Veronica een oefeninterland van de Oranjeleeuwinnen tegen Spanje uit. Verder onder meer de start van realityprogramma Big Brother Australia. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 9 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Spanje - Nederland (oefenduel)

Veronica
18:40 uur

Voorbeschouwing en om 19:00 uur live verslag van de oefenwedstrijd Spanje - Nederland bij de vrouwen. De Oranje Leeuwinnen bereiden zich voor op de Olympische Spelen, waar ze komende zomer voor goud gaan. Spanje is een goede tegenstander om de vorm te testen. Eerder dit jaar won het Nederlands vrouwenelftal al oefenduels van Duitsland (2-1) en België (6-1). De laatste nederlaag was afgelopen november tegen de Verenigde Staten (0-2).


Misdaadfilm: The Lincoln Lawyer

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond de misdaadfilm The Lincoln Lawyer te zien. Mick Haller is een advocaat die vanuit de achterbank van zijn Lincoln werkt. Wanneer rijke makelaar, Louis Roulet, wordt beschuldigd van mishandeling van een prostituee, wordt Haller gevraagd hem te verdedigen. Roulet beweert dat de vrouw puur op geld belust is. Maar wanneer Haller het bewijs tegen hem bekijkt, ontdekt hij dat deze zaak mogelijk verband houdt met een eerdere zaak van de makelaar.


Bed & Breakfast: historie en stilte

NPO 1
20:35 uur

In deze aflevering van Bed & Breakfast gaan de eigenaren van drie b&b's uit de noordelijke provincies bij elkaar op bezoek om de onderneming te testen. We beginnen bij Gerrie en Dennis. Zij runnen hun b&b in de provincie Groningen. Het stel neemt hun gasten mee naar hun prachtige boerderij. De bed & breakfast bevindt zich in een rijksmonument met veel historie. Verder gaan we op bezoek bij Gerti en Renate (Drenthe) en Rikie en Gerard (Friesland).


Start: Mag ik je tieten zien?

NPO 3
21:15 uur

Vanaf vanavond herhaalt NPO 3 het driedelige programma Mag ik je tieten zien?, waarin Tatum Dagelet laat zien wat er kan gebeuren als jouw pikante selfie opeens niet meer privé is. Dagelet is zelf moeder van een tienerdochter en onderzoekt het ongewild verspreiden van pikante beelden. Dat is te koppelen aan drie fenomenen die ook de thema’s zijn van de drie afleveringen: sexting, shaming en sextortion.


Nieuw: Big Brother Australia

RTL 5
21:30 uur

Een dag na de finale van de Nederlands-Belgische Big Brother, start RTL 5 met de Australische versie die afgelopen zomer daar te zien was. In dit realityprogramma verblijft een groep wildvreemde Australiërs honderd dagen in het Big Brother-huis. Ze worden 24/7 door camera's gevolgd. Volledig afgesloten van de buitenwereld strijden deze huisgenoten in diverse opdrachten tegen elkaar om zolang mogelijk in het huis te blijven.


Theaterfilm: Alles in de Hens

NPO 3
23:05 uur

Marcel Hensema schittert in Alles in de Hens, een filmbewerking van de gelijknamige theatershow. Wanneer Hensema - een bijna vijftiger - gaat wandelen om los te komen van zijn drukte, werk en gepieker van alledag, komt hij er achter dat je wel weg kunt lopen voor je problemen, maar niet voor jezelf. Een warme, grappige en herkenbare theatrale one-man-film over als je de weg even kwijt bent.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Spanje - Nederland (voetbalvrouwen), start Big Brother Australia of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier