Deze quiz is voor jou vanaf zondag 11 april terug met nieuw seizoen op SBS6

Deze quiz is voor jou vanaf zondag 11 april terug met nieuw seizoen op SBS6
Linda de Mol verrast nietsvermoedende Nederlanders

Kijktip :

Op zondag 11 april keert Linda de Mol op SBS6 terug met een nieuw seizoen van Deze quiz is voor jou. In dit programma proberen BN'ers in de studio zoveel mogelijk geld op te halen voor iemand die het hard kan gebruiken door vragen goed te beantwoorden.

Deze quiz is voor jou gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Goed nieuws
Het vorige seizoen werd nog vóór de coronacrisis opgenomen. Toen werden de mensen die het geld ontvingen nog verrast in de studio, waar publiek aanwezig was. Nu pakt SBS6 het anders aan: de nietsvermoedende Nederlander wordt naar het huis van een vriend of familielid gelokt, waar hij of zij goed nieuws krijgt als plotseling de tv aangaat.

Vragenrondes
Uiteraard zitten de "aangevers", zoals familieleden, collega's en vrienden van de hoofdpersoon, in het complot. Zijn of haar huis wordt volgehangen met camera's, waarna de hoofdpersoon op bezoek komt. Die heeft geen idee dat BN'ers op dat moment in de studio verschillende vragenrondes spelen om geld te verdienen.

Het nieuwe seizoen van Deze quiz is voor jou is vanaf zondag 11 april wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Deze quiz is voor jou terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deze quiz is voor jou vanaf zondag 11 april terug met nieuw seizoen op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier