Boer zoekt vrouw-special over 90 BzV-baby's zondag te zien op NPO 1

Boer zoekt vrouw-special over 90 BzV-baby's zondag te zien op NPO 1
Yvon Jaspers bezoekt gelukkige ouders

Kijktip :

Boer zoekt vrouw is in veel opzichten een succes, maar het gaat natuurlijk om de koppels die er uit voortkomen. Sinds 2004 hebben 103 boeren meegedaan aan het programma en 85 van hen hebben een vaste relatie. Bij de boeren zijn maar liefst 90 kinderen geboren. Een speciale Boer zoekt vrouw-special gaat Yvon Jaspers op bezoek bij enkele gelukkige gezinnen.

90 spruiten special gemist? Kijk de hele aflevering van Boer zoekt vrouw terug bij Gids.tv.

Twee brieven
Zo gaat ze langs bij boer Gert-Jan uit het achtste seizoen. Hij kreeg weliswaar slechts twee brieven, maar is inmiddels dolgelukkig met Judith. Ze wonen samen en hebben in 2017 hun zoontje Steff mogen verwelkomen. Ook bezoekt Yvon boer Tom, die in hetzelfde seizoen een recordaantal van 1808 brieven ontving en al jaren gelukkig is met Marieke. Samen zijn ze de trotse ouders van zoontje Moos.

Grote gezinnen
Ook de grotere gezinnen uit de Boer zoekt vrouw-geschiedenis komen aan bod. Boer Henk (seizoen 6) heeft met Fiona vier kinderen en boer Hans (seizoen 4) kreeg met zijn Audrey in januari ook een vierde kindje. En verder: boer Wietse uit het vierde seizoen, die met Neeltje drie kinderen kreeg, en boerin Steffi en Roel, die hun dochtertje Sterre Yvon Madelon deels naar Yvon Jaspers hebben vernoemd.

De "90 spruiten special" van Boer zoekt vrouw is op zondag 11 april om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna de special van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boer zoekt vrouw-special over 90 BzV-baby's zondag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV