Maandag 12 april in Chateau Meiland: een regelrechte rampweek voor de familie

Maandag 12 april in Chateau Meiland: een regelrechte rampweek voor de familie
Tegenslagen stapelen zich op

Kijktip :

De familie Meiland blijft niet gevrijwaard van de nodige tegenslagen, maar in de aflevering van Chateau Meiland van maandag 12 april is het wel heel bont. Er is lekkage, Martien is zijn autosleutels kwijt en de pers bericht negatief over de Meilandjes.

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Kledingvoorraad
De ene na de andere ramp overspoelt de familie Meiland. Na een flinke lekkage blijkt de volledige kledingvoorraad van Maximes mode-imperium zeiknat te zijn. Dat nieuws komt op een slecht moment, want Martien zat al behoorlijk in de stress na een urenlange zoektocht naar de sleutels van zijn nieuwe cabrio. Alles lijkt tegen te zitten, zelfs de pers...

Lees verder onder de video's.

Roddelbladen
De roddelbladen schrijven namelijk dat de dorpsbewoners van Hengelo blij zijn dat Martien, Erica en Maxime binnenkort moeten vertrekken. Martien hoort "gemene leugens" bij de supermarkt, maar toch is hij ontdaan. Gelukkig stroomt er een grote hoeveelheid lieve brieven binnen, die Martien allemaal wil beantwoorden. Wel met stickers, want: likken is prima, maar niet aan een postzegel.

Wil je Chateau Meiland vooruitkijken? Dat kan bij NLZIET.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag 12 april in Chateau Meiland: een regelrechte rampweek voor de familie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier