Nieuw programma Filemon en de Complotten vanaf maandag te zien op NPO 3

Nieuw programma Filemon en de Complotten vanaf maandag te zien op NPO 3
Filemon Wesselink duikt in de wereld van complotdenkers

Kijktip :

Filemon Wesselink is vanaf maandag 12 april terug op NPO 3 met een gloednieuw reportageprogramma. In Filemon en de Complotten duikt de presentator in de wereld van complotdenkers. Met een open blik treedt hij ze tegemoet.

Filemon en de Complotten gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Elite
Complottheorieën bestaan al sinds jaar en dag, maar ze hebben veel met elkaar gemeen. De mensen die erin geloven wantrouwen vaak de plannen van de elite, regering, wetenschappers en media. Dit wantrouwen heeft nieuwe hoogtepunten bereikt tijdens de coronacrisis. Daarom besluit Wesselink op zoek te gaan naar de mens áchter de complotdenker.

5G
In de eerste aflevering ontmoet hij Wilma. Ze werd ziek door straling en spande een rechtszaak aan tegen 5G. Het werd een doorbraak, want de rechter oordeelde dat verhoogde risico's voor de gezondheid niet zijn uitgesloten. Ook Arno en Charlotte werden ziek door straling. Zij geloven dat 5G ons op afstand bestuurt en dat er chips in het coronavaccin zitten.

Het nieuwe programma Filemon en de Complotten is vanaf maandag 12 april wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Filemon en de Complotten terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Filemon en de Complotten vanaf maandag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier