Vrijdag in De Vooravond: agenten Rick en Gabrielle over bedreigingen tegen politie

Vrijdag in De Vooravond: agenten Rick en Gabrielle over bedreigingen tegen politie
De gasten van vrijdag 9 april

Kijktip :

Het is de laatste werkdag van de week en dat betekent dat Fidan Ekiz en Renze Klamer ook bijna weekend hebben. Vanavond praten ze onder meer met agenten Rick en Gabrielle over bedreigingen tegen de politie. Wie schuiven er nog meer aan?

Lees verder onder de video's.

De gasten in De Vooravond - vrijdag 9 april

  • Steeds vaker worden politieagenten in hun persoonlijke levenssfeer geïntimideerd, omdat hun foto’s, namen en adresgegevens online worden gedeeld.Ruud Verkuijlen, Rick en Gabrielle van de nationale politie schuiven aan om te praten over deze dreiging, die vaak grote impact heeft.
  • Het was het debuut van Hugo Borst, nu alweer 25 jaar geleden: ‘De Coolsingel bleef leeg’. Fidan en Renze bespreken de absolute klassieker onder de sportboeken met Hugo zelf, en met Michel van Egmond, die het voorwoord schreef bij de nieuwe uitgave van het boek.
  • In een nieuwe editie van Fidans Films komen onder meer Call Me by Your Name en Brokeback Mountain voorbij. Aan tafel: acteurs Thorn Roos de Vries en Rick Paul van Mulligen én filmjournalist Noa Johannes.
  • Yori Swart speelt op ons podium het mooiste filmliedje uit Call Me by Your Name.

De Vooravond is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV