Vrijdag in Beau: Hugo de Jonge over voortgang vaccinaties

Vrijdag in Beau: Hugo de Jonge over voortgang vaccinaties
De gasten van vrijdag 9 april

Kijktip :

Het is momenteel hét gesprek van de dag, de vaccinaties. We lopen momenteel wat vertraging op door de stop van het AstraZeneca-vaccin. Hoe gaan we ervoor zorgen dat er binnenkort weer feestjes, festivals en knuffels van oma zijn? Demissionair minister van Volksgezondheid praat ons bij. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Beau van donderdag 8 april

  • Hoe vaccineert Nederland zich uit de crisis? Demissionair minister van VWS Hugo de Jonge is vanavond te gast.
  • Suzanne Bosman is naast journalist en presentator ook een enorme fan van metalbands en daar mag ze nu een podcast over maken! Vanavond vertelt ze alles over haar enorme liefde voor dit knetterharde muziekgenre.
  • Hij was de bekendste radio-dj van ons land, maar tweeënhalf jaar geleden nam Edwin Evers afscheid van de ochtendshow. Vandaag presenteert hij het project waar hij al die tijd aan gewerkt heeft: zijn debuutplaat ’Tijd’, als soloartiest. Edwin schuift aan en speelt uiteraard!
  • Hij was 73 jaar getrouwd met Queen Elizabeth en dat was ook zijn belangrijkste rol. Man zijn van. Maar de goedlachse prins Philip nam die functie dankbaar op zich en kleurde hem met eigenzinnigheid in. Vanmorgen overleed hij op Windsor Castle.Suse van Kleef schuift aan.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Beau: Hugo de Jonge over voortgang vaccinaties of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV