Recensie: Horrorserie Them is mindere versie van Jordan Peele's Get Out

Recensie: Horrorserie Them is mindere versie van Jordan Peele's Get Out
Met Deborah Ayorinde

Film :

Vanaf 7 april staat het eerste seizoen van Them op Prime Video. Een flinke knipoog naar Get Out is wel op z'n plaats, weet deze serie dat niveau te evenaren? Lees hier de recensie van Them seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Great Migration
De serie, dat zich afspeelt in de jaren vijftig, gaat het om een zwarte familie die verhuist van North Carolina naar een volledig blanke wijk in Los Angeles. Deze periode, beter bekend als The Great Migration. laat zien hoe het huis van de familie ground zero wordt. waar kwaadaardige krachten hen dreigen te vernederen, verwoesten en vernietigen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
Beklemmend en confronterend: dat is hoe je deze serie wel kan omschrijven. De "schoonheid" van deze serie is dat de gebeurtenissen gebaseerd zijn op waargebeurde verhalen, waardoor het echt binnenkomt. De combinatie tussen de horror-effecten en de confronterende verhalen loopt echter niet altijd even lekker, waardoor de kwaliteit minder wordt. In principe heeft deze serie alles wat we de laatste tijd in films als Get Out en Us hebben gezien, maar dan een stuk minder goed uitgevoerd. Omdat de serie toch het kijken waard is: 2,5 ster.

Cast
Deborah Ayorinde (Harriet) en Ashley Thomas (Top Boy) spelen rollen in deze serie. De serie is geproduceerd door Little Marvin.

Vanaf 7 april 2021 is Them seizoen 1 te streamen op Prime Video. Genre: Horror. IMDb-score: 6,7.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Horrorserie Them is mindere versie van Jordan Peele's Get Out of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier