Nieuw op Disney Plus: deze films en series zijn nieuw in week 14

Nieuw op Disney Plus: deze films en series zijn nieuw in week 14
Kijktips van 10 t/m 17 april

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Disney Plus in april 2021.

Solar Opposites, S2 (nu te zien)

Disney Plus

Van de makers van Rick & Morty. Een familie van aliens uit een veel betere wereld moet na de vernietiging van hun planeet hun toevlucht zoeken in het midden van Amerika. Hun missie: de Pupa beschermen, een levende supercomputer die ooit zal evolueren naar zijn ware vorm, ze zal consumeren en de aarde zal veranderen. Bekijk hier waar je vanaf 9 april Solar Opposites kunt streamen.

Can You Ever Forgive Me? (nu te zien)

Disney Plus

Deze film vertelt het waargebeurde verhaal van de best verkopende celebrity-biografe Lee Israel. Ze verzorgt onder meer de biografieën van Katherine Hepburn, Tallulah Bankhead en Estee Lauder. Op een bepaald moment wil het niet meer lukken voor Lee en krijgt ze geen werken meer gepubliceerd. Lees hier waar je vanaf 9 april Can You Ever Forgive Me? kunt kijken.

Big Shot (vanaf vrijdag)

Disney Plus

Nadat hij uit de NCAA is gezet, neemt coach Marvyn Korn een baantje aan op een middelbare school voor meisjes. Hier leert hij al snel dat tienermeisjes meer zijn dan alleen X's en O's, aldus de officiële logline van de school. “Ze vereisen empathie en kwetsbaarheid", wat slechts klinkt als een buitenlands begrip voor de stoïcijnse coach. Bekijk hier waar je vanaf 16 april Big Shot kunt streamen.

Onderstaande series lopen al. Er komen nieuwe afleveringen beschikbaar.

The Falcon & The Winter Soldier, S1A5 (vanaf vrijdag)

Disney Plus

Het duo Falcon (Sam Wilson) en Winter Soldier (Bucky Barnes), dat samenkwam op de laatste momenten van Avengers: Endgame, werken samen aan een wereldwijd avontuur dat hun capaciteiten en hun geduld op de proef stelt. Bekijk hier waar je vanaf 19 maart The Falcon & The Winter Soldier kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van The Falcon & The Winter Soldier.

The Mighty Ducks: Game Changers, S1A4 (vanaf vrijdag)

In de serie is het juniorhockeyteam Mighty Ducks een van de beste en erg selectief over wie het team haalt. Nadat hij uit het team is gegooid, vormt een 12-jarige jongen genaamd Evan, op aandringen van zijn moeder, een nieuw hockeyteam van underdogs met de hulp van de oorspronkelijke coach van de Ducks, Gordon Bombay. Bekijk hier waar je vanaf 26 maart The Mighty Ducks: Game Changers kunt streamen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Disney Plus: deze films en series zijn nieuw in week 14 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier