Recensie: Love and Monsters is spannend popcornvermaak met Steven Spielberg-fantasie

Recensie: Love and Monsters is spannend popcornvermaak met Steven Spielberg-fantasie
Met Maze Runner-acteur Dylan O'Brien

Film :

Vanaf 14 april staat Love and Monsters op Netflix. De streamingdienst met de vuurrode N pakt uit met een waanzinnig en bloedstollend avontuur vol gevaar en 'echte' liefde. Na deze film heb je de hond Boy in je hart gesloten! Lees hier de recensie van Love and Monsters.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Monsterjager
De wereld is in groot gevaar. Zeven jaar na een "monsterpocalyps" is de mensheid gedwongen om te verhuizen naar ondergrondse koloniën. Joel Dawson besluit naar de oppervlakte te gaan en de monsters te trotseren die tussen hem en zijn middelbare schoolliefde Aimee staan. Hij krijgt hierbij hulp van een professionele monsterjager.

Dylan O'Brien en zijn hond Boy in de film 'Love and Monsters'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Gooi alle 'foute' maar vermakelijke monsterfilms (bijvoorbeeld Tremors) uit de jaren 90 op een hoop en mix dit met Steven Spielberg-fantasie en je krijgt de bijna perfecte, avontuurlijke actiekomedie Love and Monsters. Met prima (en soms geweldige), voor een Oscar genomineerde special effects en mooie sets van apocalyptische landschappen wordt een leuk, meeslepend avontuur verteld - met de supergetalenteerde acteur Dylan O'Brien in de hoofdrol. Ook zien we een uitstekende bijrol van Michael Rooker (bekend van The Walking Dead). De film weet te verrassen op het gebied van thema's als verlies en tegenslag en met de actie en romantiek - monsters blijken niet het enige gevaar te zijn. Het verhaal heeft wat toevalligheden maar dat mag de pret niet drukken: vier sterren.

Cast
Dylan O'Brien (The Maze Runner), Jessica Henwick (Iron Fist) en Michael Rooker (The Suicide Squad) spelen rollen in deze film. Deze productie is geregisseerd door Michael Matthews.

Vanaf 14 april 2021 is Love and Monsters te kijken op Netflix. Genre: Avontuur, Actie, Drama en Komedie. Tijdsduur: 109 minuten. IMDb-score: 7,0.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Love and Monsters is spannend popcornvermaak met Steven Spielberg-fantasie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier