Recensie: Snelle: Zonder Jas naar Buiten is openhartige docu over "jongen" achter Snelle

Recensie: Snelle: Zonder Jas naar Buiten is openhartige docu over "jongen" achter Snelle
Documentaire over populaire Nederlandse artiest

Film :

Vanaf 16 april staat Snelle: Zonder Jas naar Buiten op Netflix. Een gloednieuwe documentaire van Nederlandse bodem: ditmaal over "rising star" Snelle. Lees hier de recensie van Snelle: Zonder Jas naar Buiten.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Underdog
De openhartige documentaire Snelle: Zonder jas naar buiten gaat over de artiest Snelle. We zien hoe een underdog in een zeer korte periode door zijn eerlijke en oprechte muziek de harten van duizenden fans verovert en uitgroeit tot één van Nederlands grootste artiesten van deze tijd.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Het is bij documentaires wel van belang dat de hoofdpersoon zich volledig openstelt en het achterste van zijn tong laat zien. En dat doet Lars: niet als Snelle, maar als Lars. Je ziet de strubbelingen in zijn dagelijks leven en de rust die hij eigenlijk wil. Dit alles is op uitstekende wijze in beeld gebracht: een goede combi tussen eigen beelden en prachtig geschoten beelden speciaal voor de docu. Een topper tussen de Nederlandse docu's: 4 sterren.

Cast
Naast Lars Bos zijn ook Suzan en Freek, Maan en Jebroer te zien in deze documentaire. De regie is in handen van Anne de Clercq (Soof: Een Nieuw Begin).

Vanaf 16 april 2021 is Snelle: Zonder Jas Naar Buiten te kijken op Netflix. Genre: Documentaire. Tijdsduur: 89 minuten. IMDb-score: n.n.b.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Snelle: Zonder Jas naar Buiten is openhartige docu over "jongen" achter Snelle of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier