Recensie: Big Shot is middelmatige basketbalserie met prima rol voor John Stamos

Recensie: Big Shot is middelmatige basketbalserie met prima rol voor John Stamos
Hoe gaat basketbalcoach om met tienermeiden?

Film :

Vanaf 16 april staat het eerste seizoen van Big Shot op Disney Plus. Na The Mighy Ducks: Game Changers komt Disney al redelijk snel met de volgende sportserie met een 90s-acteur in de hoofdrol. Lees hier de recensie van Big Shot seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Tieners
Nadat hij uit de NCAA is gezet, neemt coach Marvyn Korn een baantje aan op een middelbare school voor meisjes. Hier leert hij al snel dat tienermeisjes meer zijn dan alleen X's en O's, aldus de officiële logline van de school. “Ze vereisen empathie en kwetsbaarheid", wat slechts klinkt als een buitenlands begrip voor de stoïcijnse coach.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Deze beoordeling gaat over de eerste aflevering van Big Shot.

Aan de voorkant lijkt deze serie een normale basketbal serie, maar alles hangt af van het karakter van John Stamos. Het is duidelijk is dat hij een karakterontwikkeling moet doormaken en daar is hij ook mee bezig. De serie blinkt tot nu toe uit in een script vol middelmatige plotlijntjes, maar heeft wel veel potentie. 3 sterren.

Cast
John Stamos (Fuller House), Yvette Nicole Brown (Community), Jessalyn Gilsig (Scandal) en Monique A. Green (This is Us) spelen rollen in deze film. Deze productie wordt geleid door David E. Kelley en Dean Lorey.

Vanaf 16 april 2021 is Big Shot seizoen 1 te streamen op Disney Plus. Genre: Komedie, Drama. IMDb-score: 6,9.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Big Shot is middelmatige basketbalserie met prima rol voor John Stamos of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier