Vanavond op tv: rampweek in Chateau Meiland, nieuw programma Fliemon en de Complotten

Vanavond op tv: rampweek in Chateau Meiland, nieuw programma Fliemon en de Complotten
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 12 april

Kijktip :

Vanavond is in Chateau Meiland te zien hoe de Meilandjes worden getroffen door een rampweek. Verder onder meer het nieuwe programma Filemon en de Complotten. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 12 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Chateau Meiland: rampweek

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Chateau Meiland is te zien hoe de familie Meiland een rampweek heeft. Er is lekkage, Martien is de sleutels van zijn auto kwijt en in de pers wordt negatief gesproken over de Meilandjes. De totale kledingvoorraad van Maximes mode-imperium wordt zeiknat door een lekkage. En Martien was al zo gestrest na urenlang zoeken naar de sleutels van zijn nieuwe cabrio.


Tv-première: Venom

RTL 7
20:30 uur

Op RTL 7 is de tv-première van Venom te zien. De journalist Eddie Brock wordt door een wetenschapper om hulp gevraagd. Zij werkt voor een stichting die experimenten uitvoert met mensen en symbionten, buitenaardse organismen. Eddie moet dit aan het licht brengen. Als hij in het laboratorium is, gaat het mis: de symbiont Venom dringt Eddies lichaam binnen. Eddie blijkt nu over superkrachten te beschikken en gaat de strijd aan de directeur van de stichting.


Tv-première: Alpha

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is de tv-première van Alpha te zien. Het verhaal speelt zich af in Europa 20.000 jaar geleden, tijdens het Paleolithicum, de laatste ijstijd. Een dappere, jonge man neemt deel aan een jacht, maar het loopt verkeerd af en hij blijft alleen achter. Om zijn stam weer te vinden, moet hij door de gevaarlijke en onherbergzame natuur trekken waarbij hij moet vechten om te overleven. Maar hij bouwt ook een bijzondere band op met een wolf die net zo verloren is.


Nieuw: Unforgotten seizoen 4

BBC First
21:00 uur

Vanaf vanavond is het nieuwste, vierde seizoen van de Britse misdaadserie Unforgotten te zien op BBC First. De serie gaat over de Londense detectives Cassie en Sunny, die misdaden uit het verleden onderzoeken. Ze ontrafelen geheimen die jarenlang verborgen waren. Sunny begeeft zich in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen naar een stortplaats in Haringey, waar in een afgedankte vrieskist een lijk zonder hoofd is gevonden.


Terug: Running Wild with Bear Grylls

National Geographic
21:00 uur

In het nieuwe seizoen van Running Wild with Bear Grylls gaat avonturier Bear Grylls terug naar de wildernis met een aantal bekende Hollywoodsterren. Van superhelden tot prijswinnende entertainers, Grylls neemt ze allemaal mee op een barre tocht door de wildernis. Bijvoorbeeld door de lavavelden op IJsland, de woestijn in het Amerkaanse Utah en de Sierra Nevada. In de eerste aflevering neemt hij acteur Anthony Mackie mee naar de Italiaanse Dolomieten.


Nieuw: Filemon en de Complotten

NPO 3
21:25 uur

Filemon Wesselink geeft in het nieuwe programma Filemon en de Complotten een inkijkje in de wereld van de complotdenker. Complottheorieën zijn van alle tijden. Vaak wantrouwen complotdenkers de plannen van elites, regeringen, wetenschappers en media. Tijdens de coronacrisis is dit wantrouwen enorm gegroeid. Filemon gaat op zoek naar de mens achter de complotdenker.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: rampweek in Chateau Meiland, nieuw programma Fliemon en de Complotten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV