Paris Saint-Germain - Bayern München live op tv en online (Champions League)

Paris Saint-Germain - Bayern München live op tv en online (Champions League)
Return in kwartfinales

Sport :

Dinsdag (13 april) staat de return van de kwartfinale-kraker Paris Saint-Germain - Bayern München op het programma in de Champions League. De wedstrijd begint om 21.00 uur en is live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Paris Saint-Germain - Bayern München

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenwedstrijd
Een week na de spectaculaire heenwedstrijd in de kwartfinale is het alweer tijd voor de return. De strijd ligt nog volledig open, want hoewel Paris Saint-Germain in de Allianz Arena van Bayern München met 2-3 won, liet Bayern zien dat het in staat is om veel kansen en dreiging te creëren. De Parijzenaars waren simpelweg effectiever, mede dankzij een ongrijpbare Kylian Mbappé.

Lees verder onder de video's.

Spanning
De spanning zal dinsdagavond hoog oplopen, want er staat een plek in de halve finales op het spel. Het betekent bovendien dat één van de finalisten van het vorige Champions League-seizoen al in de kwartfinale wordt uitgeschakeld. De eindstrijd van vorig jaar werd door Bayern München met 1-0 gewonnen. Het was de eerste CL-finale voor Paris Saint-Germain.

Paris Saint-Germain - Bayern München is op dinsdag 13 april om 21.00 uur live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op SBS6 begint om 20.30 uur.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Paris Saint-Germain - Bayern München live op tv en online (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV