Chelsea - FC Porto live op tv (Champions League)

Chelsea - FC Porto live op tv (Champions League)
Engelsen hebben goede uitgangspositie

Sport :

Een week na de heenwedstrijd in Portugal staat de return van Chelsea - FC Porto op het programma in de kwartfinales van de Champions League. De wedstrijd is dinsdag 13 april live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

Samenvatting en hoogtepunten Chelsea - FC Porto

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Uitgangspositie
Chelsea heeft zichzelf in een uitstekende uitgangspositie gemanoeuvreerd door de wedstrijd in Porto met 0-2 te winnen. Mason Mount opende in de eerste helft de score namens de Londenaren, waarna linksback Ben Chillwell in de slotfase de zege over de streep trok door de tweede treffer tegen de touwen te werken.

Lees verder onder de video's.

Competitie
In de Engelse competitie houdt Chelsea zicht op Champions League-voetbal na de eenvoudige 1-4 zege op Crystal Palace van afgelopen zaterdag. Ook FC Porto speelde zaterdag een uitwedstrijd. Zij gingen op bezoek bij middenmoter CD Tondela en wonnen met 0-2. Porto staat op de tweede plek, zes punten achter koploper Sporting Portugal.

Chelsea - FC Porto is op dinsdag 13 april om 21.00 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De hoogtepunten en samenvatting volgen op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Chelsea - FC Porto live op tv (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier