Dinsdag in Het mooiste meisje van de klas: groot verdriet voor Eva

Dinsdag in Het mooiste meisje van de klas: groot verdriet voor Eva
Gelderse schone heeft al veel meegemaakt

Kijktip :

Dinsdagavond (13 april) is er weer een nieuwe aflevering van Het mooiste meisje van de klas te zien op NPO 1. Deze week duikt presentator Jaap Jongbloed in het verhaal van de Gelderse schone Eva, die al veel heeft meegemaakt.

Het mooiste meisje van de klas gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Verpletterende indruk
Eva maakte niet alleen met haar looks een verpletterende indruk; ook haar lieve uitstraling liet veel mensen als een blok voor haar vallen. Ze heeft echter al de nodige tegenslagen gehad. Op haar vijftiende krijgt ze tijdens een vakantie met haar vader een hersenvliesontsteking, waarna ze in een coma belandt. Haar leven hangt aan een zijden draadje, maar ze overleeft het. Op haar negentiende ontmoet Eva haar grote liefde André.

Auto-ongeluk
Samen krijgen ze twee zoontjes, Miro en Jim. Als Jim zeven jaar is krijgt het gezin een eenzijdig auto-ongeluk. Jim is op slag dood en hun gelukkig leven is één klap over. André voelt zich als chauffeur zó schuldig dat hij niet meer wil leven. Maar ondanks deze vreselijke gebeurtenis hebben Eva en André nog zoveel liefde te geven dat ze nog een kindje krijgen, zoon Loetje.

Het mooiste meisje van de klas is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het mooiste meisje van de klas terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV