Komische serie All Creatures Great and Small vanaf dinsdag te zien op BBC First

Komische serie All Creatures Great and Small vanaf dinsdag te zien op BBC First
Terug naar het jaar 1937

Kijktip :

Vanaf dinsdag 13 april is de nieuwe komische dramaserie All Creatures Great and Small te zien op BBC First. Deze serie, gebaseerd op de boeken van Alf Wight, speelt zich af in 1937 en gaat over dierenarts James Herriot.

Yorkshire Dales
Na zijn opleiding aan de veeartsenijschool in Glasgow ziet James Herriot zijn droom in vervulling gaan: hij wordt dierenarts in de schitterende Yorkshire Dales. Al snel ontdekt hij dat het behandelen van de dieren ook de behandeling van hun eigenaren met zich meebrengt. De boeren in de Dales zijn niet snel tevreden.

Mooie boerendochter
James maakt kennis met zijn nieuwe familie in Skeldale House: de chaotische en wispelturige baas Siegfried Farnon, diens losbandige broer Tristan en de knorrige Mrs. Hall, die alles in goede banen leidt. James wordt verliefd op de mooie boerendochter Helen Alderson en ziet in haar een extra reden om in de Dales te blijven.

De nieuwe serie All Creatures Great and Small is vanaf dinsdag 13 april wekelijks om 21.00 uur te zien op BBC First. Lees hier op welk kanaal BBC First te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Komische serie All Creatures Great and Small vanaf dinsdag te zien op BBC First of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier