Spectaculaire actiefilm Fast Five dinsdag te zien op Veronica

Spectaculaire actiefilm Fast Five dinsdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Netflix en Amazon Prime

Kijktip :

De kwaliteit van de films in de Fast and Furious-reeks wisselt behoorlijk, maar in 2011 was het goed raak met Fast Five - misschien wel de beste film uit de hele reeks. Deze spectaculaire en spannende actiefilm is dinsdag te zien op Veronica en je kunt Fast Five streamen via onder meer Netflix en Amazon Prime.

Het verhaal
Ex-agent Brian O'Conner en Mia Toretto hebben Dom helpen ontsnappen uit de gevangenis en zijn nu op de vlucht voor de politie. In Rio de Janeiro komen ze weer samen. Daar moeten ze, om hun vrijheid terug te krijgen, nog één klus aannemen. Op de hielen gezeten door de nietsontziende federaal agent Hobbs en een legertje corrupte smerissen in dienst van een drugsbaron trommelen Toretto en O'Conner hun maatjes op voor wat de ultieme kraak moet worden: een levensgevaarlijke overval die hen 100 miljoen dollar zal opleveren.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Aan overdonderende actie heeft het in de Fast and Furious-films nooit gelegen, maar een goed doortimmerd verhaal ontbrak wél met enige regelmaat. Na enkele mindere films kreeg de reeks met Fast Five echter een flinke kwaliteitsinjectie - inclusief degelijk verhaal. Het levert een spectaculaire en spannende film op, die je als kijker op het puntje van je stoel houdt. Justin Lin had al twee keer eerder een film uit de reeks geregisseerd, maar met Fast Five kreeg hij eindelijk grip op het materiaal. Gelukkig keren ook de vertrouwde gezichten allemaal terug.

Cast
Naast Vin Diesel (Bloodshot) en Paul Walker (Furious 7) zijn ook Jordana Brewster (Lethal Weapon) en Tyrese Gibson (The Christmas Chronicles 2) te zien in Fast Five. Deze film is geregisseerd door Justin Lin (Star Trek Beyond).

Fast Five (2011) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is op dinsdag 13 april om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: actie, thriller. Speelduur: 130 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spectaculaire actiefilm Fast Five dinsdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier