Maandag bij Beau: Teun van de Keuken over de documentaire 'Seaspiracy'

Maandag bij Beau: Teun van de Keuken over de documentaire 'Seaspiracy'
De gasten van maandag 12 april

Kijktip :

Maffiapraktijken en dierenleed worden blootgelegd in de documentaire 'Seaspiracy'. Deze is nu te zien op Netflix. Teun van de Keuken vertelt hierover bij Beau. Wie schuiven er nog meer aan?

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Beau van maandag 12 april

  • Geen vis op het menu? We gaan het namelijk hebben over een indrukwekkende Netflix-documentaire: Seaspiracy. De documentaire laat een wereld zien vol maffiapraktijken en dierenleed, waar we allemaal mee te maken hebben.Teun van de Keuken schuift vanavond aan.

Lees hier onze recensie van de documentaire 'Seaspiracy'.

  • De vaccinatiecampagne in Rotterdam leidt tot bizarre taferelen. Huisarts Matthijs van der Poel verdeelde zijn vaccins noodgedwongen onder kennissen om niets verloren te laten gaan. Vanavond is hij te gast bij Beau.
  • Misschien zag u zichzelf volgende week al uren op een terras zitten. Maar helaas: dat gaat niet gebeuren. Te gast zijn Wouter de Winther en Robèr Willemsen over de versoepelingen die toch niet doorgaan.
  • Met een likje verf je huis veel meer waard maken? Beitske de Jong ontdekte dit fenomeen per toeval en maakte er het Instagramaccount FundaMakeover van. Vanavond bespreekt Beitske dit fenomeen samen met Bob Sikkes.
  • Operazangeres Francis van Broekhuizen krijgt de rol van haar leven: vanaf juni speelt ze moeder-overste in de musical The Sound of Music. Vanavond schuift ze aan bij

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV