Borussia Dortmund - Manchester City live op tv en online (Champions League)

Borussia Dortmund - Manchester City live op tv en online (Champions League)
Return belooft spannend te worden

Sport :

Een week na de heenwedstrijd is op woensdag 14 april de return van Borussia Dortmund - Manchester City live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Borussia Dortmund - Manchester City

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenwedstrijd
Het heenduel in de kwartfinales van de Premier League, gespeeld in Etihad Stadium in Manchester, eindigde in 2-1. Kevin de Bruyne opende de score al vroeg in de wedstrijd, maar in de 84ste minuut maakte Marco Reus de gelijkmaker namens Dortmund. In de absolute slotfase knalde Phil Foden alsnog de winnende treffer tegen de touwen.

Lees verder onder de video's.

Spanning
De teams ontlopen elkaar maar weinig en dus lijkt alles nog mogelijk te zijn voor de return. SBS6 heeft er dan ook voor gekozen om deze wedstrijd uit te zenden in plaats van Liverpool - Real Madrid, omdat het in Madrid een week geleden al 3-1 werd en de spanning bij Dortmund - City op voorhand dus een stuk groter lijkt.

Borussia Dortmund - Manchester City is op woensdag 14 april om 21.00 uur live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op SBS6 begint om 20.30 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Borussia Dortmund - Manchester City live op tv en online (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier