Liverpool - Real Madrid live op tv (Champions League)

Liverpool - Real Madrid live op tv (Champions League)
Kunnen de Engelsen achterstand ongedaan maken?

Sport :

Real Madrid zette een week geleden een flinke stap richting de kwartfinale van de Champions League door Liverpool met 3-1 te verslaan. De return Liverpool - Real Madrid is op woensdag 14 april om 21.00 uur te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

Lees hier op welk kanaal Ziggo Sport Select te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Samenvatting en hoogtepunten Liverpool - Real Madrid

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenduel
Afgelopen week kwam Liverpool op bezoek bij Real Madrid. Mede dankzij een ontketende Vinícius Júnior, die twee treffers voor zijn rekening nam, wisten de Spanjaarden hun gasten met 3-1 te verslaan. Marco Asensio maakte de derde treffer voor Real Madrid en Mohamed Salah scoorde vlak na rust namens de Engelsen.

Lees verder onder de video's.

El Clásico
Hoewel SBS6 ervoor heeft gekozen om Borussia Dortmund - Manchester City uit te zenden, is ook in deze wedstrijd nog alles mogelijk. Toch zal Real Madrid met het nodige zelfvertrouwen naar Engeland afreizen nadat ze afgelopen weekend El Clásico tegen FC Barcelona wonnen met 2-1, waardoor ze weer tweede staan in de Spaanse competitie.

Liverpool - Real Madrid is op woensdag 14 april om 21.00 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De hoogtepunten en samenvatting volgen op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Liverpool - Real Madrid live op tv (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier