Dinsdag in Op1: o.a. Ranomi Kromowidjojo blikt vooruit op Olympische Spelen

Dinsdag in Op1: o.a. Ranomi Kromowidjojo blikt vooruit op Olympische Spelen
De gasten van dinsdag 13 april

Kijktip :

Nadat de Olympische Spelen in 2020 werden uitgesteld vanwege het coronavirus, is het zeker dat ze dit jaar wél doorgaan. Topzwemster Ranomi Kromowidjojo is dinsdag te gast bij Op1 om alvast vooruit te blikken. Wie schuiven er nog meer aan?

Lees verder onder de video's.

De gasten in Op1 - dinsdag 13 april

  • Nog 100 dagen, dan wordt het Olympisch vuur een jaartje later dan gepland aangestoken in Tokyo. En zwemster Ranomi Kromowidjojo toonde afgelopen weekend vast dat haar vorm groeiende is. Bij kwalificatiewedstrijden in Eindhoven won ze zowel de 50 als de 100 meter vrije slag. Tegelijkertijd moet haar verloofde Ferry Weertman, die in Tokyo zijn titel op de 10km open water verdedigt, nog wat aan zijn vorm schaven. Hoe zien de laatste maanden voor Tokyo eruit? De twee zwemmers vertellen het vanavond bij Op1.
  • Deze winter kwamen 49 Nederlanders gewond terug van een cosmetische ingreep in het buitenland. Sharida overleed op 39-jarige leeftijd aan de complicaties van haar operatie in Turkije. Haar moeder Julie Hari en oom Mike Winter waarschuwen net als voorzitter van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde, Catharina Meijer, vanavond bij Op1 voor de gevolgen van cosmetisch toerisme.

Later meer.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: o.a. Ranomi Kromowidjojo blikt vooruit op Olympische Spelen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV