Recensie: The Marksman is precisieschietfilm met Liam Neeson die doel mist

Recensie: The Marksman is precisieschietfilm met Liam Neeson die doel mist
Van de makers van American Sniper

Film :

Vanaf 20 april gaat de film The Marksman in première op Amazon Prime Video. De inmiddels 68-jarige Ierse acteur Liam Neeson speelt opnieuw in een actie- en wraakfilm die geen originaliteitsprijs verdient. Lees hier de filmrecensie van The Marksman.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Het verhaal over Jim Hanson
Langs de grens tussen de Verenigde Staten en Mexico in Arizona heeft Jim Hanson, een veeboer en Vietnamveteraan, het moeilijk. Zijn geliefde vrouw is net overleden aan kanker en de bank staat op het punt zijn huis en eigendommen af te nemen. Zijn rustige leven wordt plotseling hevig verstoord door de onverwachte komst van twee illegale immigranten die de grens naar zijn land oversteken.

Acteur Liam Neeson in de film 'The Marksman'

Beoordeling van Gids.tv: ★★
Deze film is, zoals zoveel films, slachtoffer geworden van de wereldwijde coronapandemie en verloor in Nederland zijn première in de bioscoop. Acteur Liam Neeson (wereldberoemd om zijn prachtige donkere stem en talloze wraakfilms) had beloofd om nooit meer een film te maken in het actie- en thrillergenre, zoals bijvoorbeeld de meest succesvolle Taken-films. Zichtbaar een dagje ouder doet hij het toch nog een keer (en waarschijnlijk niet de laatste keer) in The Marksman. De film mist letterlijk en figuurlijk vaart, om het jongetje Miguel en zijn moeder van punt A naar B te brengen. Dit met een levensgevaarlijk Mexicaanse kartel op de hielen. De vlam (en echte actie) slaat pas in de finale in de pan, 10 minuten voor het einde. Met steeds in je achterhoofd: hebben we dit niet al eens vaker gezien. Twee sterren.

Cast
Naast Liam Neeson (Honest Thief) en Jacob Perez (Willy Goes Way Back!) is ook Katheryn Winnick (Vikings) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Robert Lorenz (American Sniper).

Vanaf 20 april is de film The Marksman te streamen op Amazon Prime Video. Genre: Actie, Drama, Thriller. Tijdsduur: 108 minuten. IMDb-score 5,6.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: The Marksman is precisieschietfilm met Liam Neeson die doel mist of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier