Dinsdag in Beau: nabespreken van persconferentie met o.a. Ernst Kuipers

Dinsdag in Beau: nabespreken van persconferentie met o.a. Ernst Kuipers
De gasten van dinsdag 13 april

Kijktip :

We krijgen vanavond tijdens de persconferentie slecht nieuws te verwerken. Waar we er vorige week nog vanuit gingen dat we na deze week een drankje op terras zouden doen, zien we het vandaag toch weer ietwat somber in. Aan tafel bij Beau wordt de persconferentie nabesproken en wordt er gekeken naar de toekomst.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Beau van maandag 12 april

  • Opnieuw krijgen we vanavond zo goed als zeker niet het nieuws te horen waar we al maanden zo op hopen. Terrassen, winkels en sportscholen: ze blijven voorlopig allemaal gesloten. We bespreken de persconferentie met Ernst Kuipers, Marieke van de Zilver, Jan Struijs en Tim Jansen.
  • Ellen Kooijmans heeft uitgezaaide borstkanker en pleit ervoor dat mensen die niet lang meer te leven hebben snel moeten worden gevaccineerd. Ze vertelt hoe het is om mensen op afstand te houden als je ze hard nodig hebt. En hoe ze toch een vaccin wist te regelen voor haarzelf!
  • Tijd voor magie aan tafel! Hans Klok, Steven en Jamie Kazan brengen vrolijkheid in sombere tijden met illusie en gegoochel. Vanavond bij Beau.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV