TV-première: Yesterday over The Beatles donderdag op Net5 in Greatest Hits-maand

TV-première: Yesterday over The Beatles donderdag op Net5 in Greatest Hits-maand
Hartverwarmende komedie ook te streamen via Pathé Thuis en Amazon Prime

Kijktip :

April is een feestelijke en muzikale filmmaand op Net5. Rond het thema 'The Greatest Hits' worden vijf prachtige muziekfilms uitgezonden, waarvan er maar liefst drie hun tv-première beleven. Donderdagavond (22 april) staat de komedie en muziekfilm Yesterday op het programma bij Net5. Je kunt de film Yesterday streamen via Pathé Thuis.

Lees alles over The Greatest Hits-filmmaand van Net5 op Gids.tv.

The Beatles, wie?!
Het verhaal gaat over Jack Malik (Himesh Patel), een singer-songwriter uit een slaperig dorpje in Engeland. Zijn grote droom om beroemd te worden is snel aan het vervagen, ondanks de steun die hij krijgt van zijn beste vriendin Ellie (Lily James). Nadat hij tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring hard en ongelukkig in botsing komt met een bus, weet ineens niemand meer wie popgroep The Beatles zijn. En dat biedt perspectief!

Himesh Patel en Lily James in de film 'Yesterday'

Waarom kijken?
Dat regisseur Danny Boyle (bekend van Trainspotting en Slumdog Millionaire) belangrijke en goede films kan maken is een feit. Yesterday zet John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr van The Beatles weer in het zonnetje. Hoewel de vaart er midden in de film een klein beetje uit gaat, blijft dit een sympatieke productie. Als blijkt dat er nog twee mensen weten wie The Beatles zijn, wordt de boel op scherp gezet, wat leidt tot een verrassende oplossing. Hoofdrolspeler Himesh Patel is bovendien leuk en innemend als verdienstelijke zanger. Ook singer-songwriter Ed Sheeran zet een grappige rol neer als zichzelf. Een heerlijke komedie en de meest liefdevolle ode aan de populairste popgroep aller tijden. Een dikke aanrader, wederom te zien op Net5!

Cast
Naast Himesh Patel (The Aeronauts) en Lily James (Mamma Mia! Here We Go Again) zijn ook Ed Sheeran en talkshowhost James Corden (Ocean's Eight) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Danny Boyle (28 Days Later).

Yesterday (2019) wordt beoordeeld met een 6,9 op IMDb en is op donderdag 22 april om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: komedie, drama, muziek. Speelduur: 116 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV