Donderdag 15 april in Chateau Meiland: diarree, coronakilo's en groot nieuws

Donderdag 15 april in Chateau Meiland: diarree, coronakilo's en groot nieuws
Nieuwe avonturen van de Meilandjes

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Chateau Meiland, op donderdag 15 april te zien op SBS6, maakt de familie opnieuw van alles mee. De Meilandjes maken zich druk om de meest uiteenlopende zaken én er is groot nieuws te melden.

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Strijkbout
Zoals gewoonlijk is er ook weer paniek op de boerderij van de familie Meiland in Hengelo. Tijdens het strijken blijkt er plotseling diarree uit de strijkbout te komen. Wat is hier aan de hand? Ondertussen is Martien in rep en roer, want hij heeft geen kleding meer om aan te trekken. Als dat maar goed gaat...

Lees verder onder de video's.

Groot nieuws
Het is wellicht mode om gaten in je broek te hebben, maar Martien vindt het maar niks. "Mij niet bellen," luidt zijn beruchte uitspraak. En dus besluit hij nieuwe broeken te kopen: een maatje groter voor de coronakilo's en met genoeg ruimte in het 'bassin'. Maxime doft zich ook helemaal op, want zij heeft groot nieuws te melden.

Wil je Chateau Meiland vooruitkijken? Dat kan bij NLZIET.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag 15 april in Chateau Meiland: diarree, coronakilo's en groot nieuws of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier