AS Roma - Ajax live op tv (kwartfinale Europa League)

AS Roma - Ajax live op tv (kwartfinale Europa League)
Kan Ajax de achterstand wegwerken?

Sport :

Een week na de teleurstellende nederlaag in de Johan Cruijff Arena is het voor Ajax alle hens aan dek in de return van de kwartfinale tegen AS Roma. De wedstrijd is om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en ESPN 2.

Lees hier op welk kanaal ESPN 2 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Samenvatting en hoogtepunten AS Roma - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Onnodig
Er was maar één conclusie mogelijk na de 1-2 nederlaag tegen AS Roma in de thuiswedstrijd: die was onnodig. Ajax had een veldoverwicht en een aantal grote kansen, met name voor Antony, maar door een fout van doelman Kjell Scherpen en een verwoestend schot van Roger Ibañez leden de Amsterdammers na 24 wedstrijden ongeslagen te zijn weer eens een nederlaag.

Lees verder onder de video's.

Maarten Stekelenburg
Voor de return tegen AS Roma keert Maarten Stekelenburg weer terug onder de laat. De doelman viel anderhalve week geleden in de warming-up voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen uit met een blessure en miste daardoor de heenwedstrijd. Bij RTL 7 wordt uitgebreid voorbeschouwd op het duel, vanaf 20.00 uur, met analisten Jan Boskamp en Theo Janssen.

AS Roma - Ajax is op donderdag 15 april om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en ESPN 2. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 20.00 uur en de hoogtepunten en samenvatting volgen op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op AS Roma - Ajax live op tv (kwartfinale Europa League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier