Nieuw programma Pak de macht met Tim Hofman start donderdag op NPO 3

Nieuw programma Pak de macht met Tim Hofman start donderdag op NPO 3
Presentator wil machthebbers ter verantwoording roepen

Kijktip :

Vanaf donderdag 15 april is Tim Hofman op NPO 3 te zien met het nieuwe programma Pak de macht. Hierin onderzoekt hij machtssystemen en kijkt hij naar mensen met macht. Het is volgens Hofman tijd om de juiste mensen ter verantwoording te roepen.

Pak de macht gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Touwtjes
De presentator wil grote problemen oplossen door de verantwoordelijken uit de luwte te halen. Hofman zoekt uit wie er achter de schermen aan de touwtjes van onze samenleving trekken en aan de knoppen draaien, zonder dat we ons daar bewust van zijn. Hij zet onzichtbare machthebbers met naam en rugnummer in de spotlights.

Vlammende betogen
Door vlammende betogen, explainers vol visuele effecten én gewaagde reportages in #BOOS-stijl met elkaar samen te voegen, ontstaat er een compleet nieuw concept in Pak de macht. De eerste aflevering is meteen spannend en onthullend: Hofman duikt in een betrekkelijk onzichtbaar, maar potentieel groot probleem - de macht van China in Nederland.

Het nieuwe programma Pak de macht is vanaf donderdag 15 april wekelijks om 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Pak de macht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Pak de macht met Tim Hofman start donderdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier