Bizarre horrorfilm Mother! zie je donderdag 15 april op Spike

Bizarre horrorfilm Mother! zie je donderdag 15 april op Spike
Ook te streamen via Pathé Thuis en Google Play

Kijktip :

Regisseur Darren Aronofsky liet met zijn grote doorbraak Requiem for a Dream (2000) al zien niet terug te deinzen voor schokkende en bizarre films, maar met Mother! maakte hij het wel heel erg bont. De film verdeelde het publiek tot op het bot. Donderdag zie je 'm op Spike en je kunt Mother! streamen via Pathé Thuis en Google Play.

Lees hier op welk kanaal Spike te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Mother! volgt een jonge vrouw en haar echtgenoot, die een rustig bestaan leiden in een prachtig landelijk huis. De rust die hun leven zo kenmerkt wordt op een dag wreed verstoord als er plotseling ongenode gasten in hun tuin staan. Het mysterieuze koppel dat is opgedoken blijft in het huis logeren en als gevolg hiervan wordt de relatie van de bewoners ernstig op de proef gesteld.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Mocht je je aan Mother! willen wagen, dan is een waarschuwing wel op zijn plaats: aan de film is op sommige momenten geen touw vast te knopen en na afloop blijf je als kijker waarschijnlijk beduusd achter. Want waar heb je eigenlijk naar zitten kijken? Toch valt er ook veel positiefs te zeggen over deze film: hij ziet er schitterend uit en het acteerwerk is uitstekend dankzij vier ijzersterke hoofdrolspelers. Ook zien we mooie bijrollen van Domhnall Gleeson, Brian Gleeson en Kristen Wiig. Desalniettemin blijft Mother! een bizarre kijkervaring.

Cast
Naast Jennifer Lawrence (American Hustle) en Javier Bardem (Skyfall) zijn ook Ed Harris (A Beautiful Mind) en Michelle Pfeiffer (Scarface) te zien in Mother! Deze film is geregisseerd door Darren Aronofsky (Black Swan).

Mother! (2017) wordt beoordeeld met een 6,6 op IMDb en is op donderdag 15 april om 20.00 uur te zien op Spike. Genre: drama, horror, mysterie. Speelduur: 121 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bizarre horrorfilm Mother! zie je donderdag 15 april op Spike of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV