Woensdag bij Beau: Giel Beelen over festival Pinkpop

Woensdag bij Beau: Giel Beelen over festival Pinkpop
De gasten van woensdag 14 april

Kijktip :

Hoewel er steeds meer proefevenementen aangekondigd worden, blijft het Pinkpopterrein ook dit jaar leeg. Giel Beelen vertelt over de magie van het festival bij Beau. Wie schuiven er nog meer aan?

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Beau van woensdag 14 april

  • Wat doet de onrust rond de vaccins van AstraZeneca en Janssen met het vertrouwen in de vaccinatiestrategie? Bij Beau bespreken we het met opiniepeiler Gijs Rademaker en hoogleraar narratieve communicatie José Sanders.
  • Over 100 dagen beginnen de Olympische Spelen in Tokio. Het worden de meest onvoorspelbare Spelen ooit en alles zal anders zijn. Maar: ze gaan door! Pieter van den Hoogenband, chef de mission van TeamNL, tafeltennisster Britt Eerland en Oranje Leeuwin Sherida Spitse schuiven aan.
  • Al 50 jaar kleurt Landgraaf roze tijdens het Pinkpopfest. De allergrootste artiesten betraden het podium. Maar voor de tweede keer op een rij blijft het festivalterrein deze zomer leeg. We praten over de magie van Pinkpop met Giel Beelen en oud-directeur Jan Smeets.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV